Despre Şmespre

Despre Şmespre.

Despre tot ce a ieşit din mine, dar nu a intrat (încă) nicăieri. Despre ceea ce spun doar ochii, dar gura refuză să scoată afară. Despre locuri în care am fost fară a mă fi dus acolo vreodată. Despre droguri grele, uşoare, vise şi facultăţi neterminate.

Despre nu pe-ale tale-n rămi le-am pus.  Despre de ce ar plânge un om. Despre pentru că e slab şi despre pentru că e puternic. Despre Adevăr şi Realitate. Despre avioane. Despre trenuri. Despre portalu. Despre ce a fost acum 2, 3 sau 4 ani. Despre demoni interiori. Despre niciodată nu este prea târziu. Despre Camus şi “întotdeauna” este prea târziu. Despre vorbe de duh, complimente sau critică. Despre Nanu Vanea, Nana Liuda şi caldarâm într-o ţară în care şi tu te vezi îmbătrânind.

Despre cât este de important să nu căutam ceea ce am pierdut, pentru că s-ar putea să pierdem ceea ce încă mai avem. Şi dacă cineva pleacă de lângă noi, înseamnă că pleacă să ne facă nouă viaţa mai uşoară…  să ne pregătească sosirea de mai apoi. Pleacă să pornească focul în pădurea aia întunecoasă spre care noi încă nu ne-am pornit.

Despre Şmespre.

Advertisements


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s